Zasebna šola za varnostno izobraževanje

ČAS - Zasebna šola za varnostno izobraževanje d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68
1000 Ljubljana

Telefon: 059 036 350

E-mail: info-cas@t-2.net

Obisk iz Afrike

V času od 22. 6. 2017 do 25. 6. 2017 sta na poslovni obisk k Čas – Zasebni šoli za varnostno izobraževanje prišla lastnika ene največjih podjetij za zasebno varovanje v podsaharski Afriki.

V živo sta si želela ogledati način kako funkcionira šola, kako poteka učni program, kako so sestavljeni programi, ki jih nudimo. Obenem pa smo jim predstavili tudi model sodelovanja med državo in zasebnimi partnerji.

V tem kratkem času smo jim razkazali objekte slovenske policijske akademije, kjer jih je na neformalnem obisku sprejel pomočnik direktorja Policijske akademije in jim razkazal ter opisal strukturo in funkcioniranje.

V eni od slovenskih vojašnic so si ogledali vadbeni poligon za pridobivanje fizične kondicije kot tudi poligon za tehnično taktične vaje.

Z zanimanjem so si ogledali enega od mnogih varnostno nadzornih centrov, ki jih premorejo naša podjetja za zasebna varovanja, zanimalo pa ju je tudi način prevoza denarja, ki jima ga je ravno tako, skupaj z avtomobilom za prevoz, predstavilo eno od naših podjetij, s katerim tesno sodelujemo.

V veliko veselje nam je bilo, ko nas je v Šentjerneju na dolenjskem sprejel lastnik podjetja Arex in nam osebno razkazal celotno proizvodnjo in razvojni proces.

Za konec kratkega obiska pa sta bila gosta kot povabljena, da prisostvujeta na državni proslavi ob dnevu državnosti.

Gosta sta nas zapustila z zelo pozitivnimi vtisi in verjamemo, da je to šele začetek pristnega in dolgoročnega sodelovanja.

 

© 2018 Varnostno izobraževanje ČAS

Produkcija: Interplanet